Шәмсетдинова Рәшиҙә Рәшит ҡыҙы — Телдәр

Шәмсетдинова Рәшиҙә Рәшит ҡыҙы бит 1 телдә эсендә бар.

Шәмсетдинова Рәшиҙә Рәшит ҡыҙы битенә ҡайтыу.

Телдәр